Начало
НачалоСексуално здраве
В депресия сте? Вдигнете сватба! Тъжни сте, уморени, без тонус и желание за каквото и да е! Ако искате да избягате от това състояние без затруднения и без нуждата от антидепресант, потърсете си брачен партньор!
 
Сърцето на жените принадлежи на бащите им Май изглежда, че като малки момиченца, всички жени са били влюбени в бащите си. Тези, поддържали задоволително активна връзка с него през цялото си детство са много склонни като възрастни да изберат за себе си мъж, който прилича на „тати“ физически.
 
Работохолизмът уврежда семейния и интимния живот За нарастващите вреди от все по-масовия работохолизъм предупреждават резултатите от международно проучване, инициирано от американски и датски учени.
 
Тест за спин за 40 минути! Да знаете за половин час, вместо за 2 или 3 дни дали вашият HIV тест е позитивен, или негативен- утопия? Не - реалност в процес да стане конкретна!
 
Трябва ли да се страхуваме от  "секс дизайна" ? Секс дизайна не е лечение срещу сексуалната немощ, нито името на сайт за запознанства по интернет, а е техника от естетичната хирургия, която е много модерна в САЩ и във Великобритания.
 
 Има ли начин да се излекува нежеланото окосмяване при жените? Препарати, регулиращи мъжките полови хормони могат да помогнат на жени, които страдат от хирсулизъм или допълнително окосмяване.
 
Тя симулира, когато е с вас? Може би не винаги и все пак... Неприятно е. Защо го прави? Добрата новина е, че вината не е във Вас или Вашите способности Вашата партнъорка да не достига сексуална нирвана.
 
Достигането на оргазъм при полов акт, без да се изхвърли семенна течност, не означава, че имате сериозен здравословен проблем, смятат специалистите. Това състояние не се отразява отрицателно върху оплодителните способности на мъжа. Липсата на еякулация може да се дължи на няколко различни причини. П ...
 
Стресът и сексът  Според последни проучвания стресът от една страна вреди на сексуалния живот, а от друга пък самото му отсъствие води до стрес. Интересен факт е,че и прекаляването със секса не е дотам за предпочитане, тъй като намалява работоспособността и прави хората по-мързелив ...
 
Лечение на еректилна дисфункция Проблемът с еректилната дисфункция е много важен и трябва да му се обръща специално вниманиеКои са факторите които са от занчение при този здравословен проблем?Начин на живот ЕД/ еректилна дисфункция/ сериозно засяга качеството на живот както на мъжа, така и на неговата партньорка. Затова е мно ...
 
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | « първа   ‹ предишна   следваща ›   последна »  
   
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator