Начало
НачалоТестовеТест за степен на ЕД
Тест за степен на ЕД

Оценете Вашето сексуално здраве!

Тази анкета е предназначена за оценка на Вашето сексуално здраве и ще помогне на лекуващия Ви лекар да постави точна диагноза за това имате ли еректилна дисфункция и ако имате, в каква степен.

Всеки въпрос има 5 възможни отговора. Отбележете този отговор, който в най-голяма степен отговаря на Вашето състояние. Можете да изберете само един верен отговор. Моля, отговорете на следните въпроси.

  
През последните 6 месеца:
   
1. Колко често успяхте да достигнете ерекция по време на полов акт?
   
 
 
 
 
 

* Моля отбележете отговор.
   
2. Когато получите ерекция по време на полов акт, колко често тя беше достатъчна за проникване във вагината на Вашата партньорка?
   
 
 
 
 
 

* Моля отбележете отговор.
   
3. Колко често по време на полов акт успяхте да задържите ерекцията си, след проникване във вагината на Вашата партньорка?
   
 
 
 
 
 

* Моля отбележете отговор.
   
4. Колко трудно беше за Вас да задържите ерекцията си до завършване на половия акт?
   
 
 
 
 
 

* Моля отбележете отговор.
   
5. Колко често изпитахте удовлетворение от половия акт?
   
 
 
 
 
 

* Моля отбележете отговор.
   
   
 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator