Начало
НачалоСексуално здраве70% от жените симулират оргазъм – 7 начина да й попречите да го направи и с вас
70% от жените симулират оргазъм – 7 начина да й попречите да го направи и с вас 08 юни 2007

  Тя симулира, когато е с вас? Може би не винаги и все пак... Неприятно е. Защо го прави? Добрата новина е, че вината не е във Вас или Вашите способности Вашата партнъорка да не достига сексуална нирвана.

    Резултатите от направените изследвания показват, че само 25% от жените са способни да достигат до големия О. по време на полов акт. Поради тази причина три четвърти от представителките на нежния пол се нуждаят от допълнителен стимул.

    Ако нещо пречи на Вашата партньорка да се почувства в рая, добре е да разберете къде е причината за това и как да и помогнете, за да е взаимно удоволствието.

 Дона Уитиг, експерт по проблеми със секса, съветва мъжете по този въпрос да използват 7 начина, които помагат да установим какво пречи на красивия пол да получи пълно усещане в обятията ни:

1. Разговаряйте с партнъорката си. Внимавайте, когато тя говори.

    Най-важното нещо е партньорката ви да почувства, че може да споделя с Вас (което е трудно, но възможно, затова постарайте се). Много от жените са готови да споделят какво им се иска и което е по-важно какво не искат. Целта им не е нито да пренебрегнат чувствата ви, нито да наранят вашето его.

    Ваша е задачата да я накарате да се чувства удобно. Дайте и възможност да ви каже харесва ли парфюма Ви или той я отблъсква, поради асоциаици от миналото й.

2. Разберете какво иска тя. Направете го.

    Дайте и възможност да сподели какво желае по време на секс. Разберете къде са ерогенните й зони. Попитайте я какво я възбужда и я уверете, че ще го направите за нея без да я критикувате. Ако тя се срамува, открийте сигнали, по които да разбирате, че й е приятно, когато правите определени неща.

3. Накарайте я да усети, че ви е възбудила.

    Това е важно, тъй като много жени смятат, че тялото им не е привлекателно и не е достатъчно секси. Списания, вестници и телевизия ежедневно ни заливат с прекрасни образи и перфектни тела на стотици красавици, което би могло да предизвика усещане у партньорката Ви, че не Ви привлича достатъчно. Кажете й, че е красива, секси и че й стои прекрасно роклята.

4. Зарадвайте я. Накарайте я да се развълнува.

    Бъдете готов за нея, когато ви даде зелена светлина. Обадете й се през деня (в обедната почивка). Изпратете й съобщение, че не можете да чакате до довечера да бъдете заедно. Споделете какво сте намислили за вечерта за двама Ви.

5. Предразположете я.

    Поглезете я. Обърнете внимание на ерогенните й зони. Накарайте я да тръпне от усещане за милувките Ви.

6. Направете фантазиите й реалност.

   Жените фантазират повече от мъжете. Бъдете готови за откровенията й и за това какво я възбужда: мъж в униформа, девойка изпаднала в беда, принцове, принцеси, странни същества и т.н.

7. Неподходящо време.

    Ако спазите всичките шест правила по-горе, а Вашето момиче все още не може да се отпусне.... може би мисли за ангажимените, които трябва да свърши за деня, за срещите, които и предстоят, пазаруването. В такъв случай опитайте да се поглезите за кратко. Често жените нямат проблем да доставят удоволстие само на Вас.

    Тези неща може да отнемат малко време. Да, наистина, но си заслужава. Тя ще е доволна. В мислите на Вашата партньорка, Вашите очи са най-чаровните и Вие сте най-привлекателен. Успех!

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator