Начало
НачалоТестове

BMI се използва днес за определяне на нормалните стойности на теглото и съответно на степените на затлъстяването при различните индивиди. Преди за целта се използваше индекса на Broca с базисна формула : височината в см - 100 = Нормално тегло.

 

Тази анкета е предназначена за оценка на Вашето сексуално здраве и ще помогне на лекуващия Ви лекар да постави точна диагноза за това имате ли еректилна дисфункция и ако имате, в каква степен.

 
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator