Начало
НачалоЕстетична медицина
Липосукция на брадичката

С възрастта в областта на брадичката се натрупва мастна тъкан. В повечето случаи това се комбинира и с увиснала кожа в тази област като по този начин се заличава част от профила на брадичката и се нарушава нейната естествена форма.

 
Увеличаване на брадичката и скулите

Контурите на лицето могат да бъдат променени и подобрени с различни техники и в различни лицеви области. Подчертаването на брадичката и скулите е един от възможните варианти.

 
Красиви без болка

Една от процедурите, с която можем да се разкрасим без да се подлагаме на болезнени хирургични операции, е ботокс.

 
Усложнения от абдомонопластиката

Когато е направен от квалифициран и опитен хирург резултатът от тази операция е много добър. Въпреки това съществуват редица рискове свързани с хирургичната операция и такива конкретно свързани със специфичността на процедурата.

 
Пластични корекции след операция за намаляване обема на стомаха

Гастроинтестиналната операция е най-добрата опция за хората с голямо затлъстяване и невъзможност да намалят теглото си по друг неинвазивен начин.

 
Velasmooth: най-доброто решение за целулита и за цялостното състояние на тялото Velasmooth: най-доброто решение за целулита и за цялостното състояние на тялото
 
Ултразвук замества липосукцията
В естетичната медицина навлиза нов метод за премахване на нежеланите тлъстини. Апаратът се нарича Ultrashape и работи с помощта на ултразвукови вълни.
 
Elight - Система за пълно третиране на лицето “Elight” е система за пълно третиране на лицето. Оличаваща се с клинично доказанa “elōs”, електрооптична синергия, технология, “еlight” осигурява безопасна, неагресивна не отнемаща много време процедура без анестезия и престой, третираща по-голяма област от тъканната структура и тонове на лицето.
 
Присаждане на коса Красивата коса е много важен елемент за нашето самочувствие, но каква да направим когато имаме косопад
 
Ботокс Преди да пристъпите към порцедура с ботокс, преценете плюсовете и минусите за Вашия конкретен случай
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | « първа   ‹ предишна   следваща ›   последна »  
   
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator