Начало
НачалоЕстетична медицинаПластични корекции след операция за намаляване обема на стомаха
Пластични корекции след операция за намаляване обема на стомаха

Тези хора страдат от сериозни здравни проблеми тясно свързани със затлъстяването, във връзка с което гастроинтестиналната операция понякога е животозависеща. Тази манипулация предизвиква загуба на теглото чрез намаляване обема на стомаха респективно на обема погълната храна. По този начин се намаляват храносмилателните възможности на стомаха и се усвояват по-малко хранителни вещества. Хубавото е че пациентите по свое желание намаляват количеството на храната, защото се засищат от по-малко.

При значителната загуба на тегло се образуват пластове отпусната кожа в различни части на тялото, поради невъзможността на кожата да се свие и прилепне по новите форми на тялото. Ето защо пациентите, които са се подложили на такава операция избират да се подлогат и на редица козметични процедури, които да подчертаят новата им линия.

Понякога в резултат на голямата загуба на тегло се отпускат и коремните мускули. Това предизвиква образуването на още по-отпуснати кожни гънки. Много често те създават и редица хигиенични проблеми и появата на обриви по кожата, която се намира под гънките, инфекции, болка. Ето защо е за предпочитане излишната кожа да се отстрани с помощта на пластични операции. С тези процедури кожата прилепва по тялото и се решава проблема с кожните обриви и инфекции.

При хирургическата намеса ако е необходимо, се извършват и стягащи процедури за коремните мускули, за да бъдат видимите резултати още по-добри и дълготрайни.


 

Вижте още:

Ултразвук замества липосукцията

Моделиране на долната половина на тялото


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator