Начало
НачалоЕстетична медицинаElight - Система за пълно третиране на лицето
Elight - Система за пълно третиране на лицето



Официален вносител на Синерон за България:
Симеон Кирилов | Датом-100 ООД
0878 155 560 | simeon.kirilov@abv.bg


“Elight” е система за пълно третиране на лицето. Оличаваща се с клинично доказанa “elōs”, електрооптична синергия, технология, “еlight” осигурява безопасна, неагресивна не отнемаща много време процедура без анестезия и престой, третираща по-голяма област от тъканната структура и тонове на лицето.

Лесен за използване от потребителите интерфейс – свежда до минимум грешките на оператора.

Портативен, лек, заемащ малко пространство – Лесно се приспособява към клинични или третиращи апаратури.

Ефективен на стойност – надеждността и високата гаранция прави “еLight” толкова ефективен колкото и продуктивен.

Модернизирането и рутинната поддръжка на системата са бързи и лесни – без да е необходимо използването на инструменти, техници и престой на системата.

Приложения на elight

Платформата с много приложения на “еLight” поддържа до пет различни апликатори. Ергономични и лесни за използване, “еLight” апликаторите са проектирани за плавно сменяне на приложенията водещо до по-голяма свобода за адаптиране на третирането в зависимост от нуждите на пациентите.

“ReFirmeTM” стягане на кожата (ST апликатор)
ST апликаторът уплътнява, тонизира и стяга отпуснатата кожа чрез третиране на бръчките с “elōs” комбинацията на инфрачервена оптична енергия и биполярна радиочестота.

Подмладяване на кожата / “FotoFacial RFTM” (Фото лицева радиочестота) (SR & SRA Апликатори)
Комбинирайки широкоспектърната оптична енергия и биполярната радиочестота , SR Апликаторът прави кожата да изглежда млада и подобрява цялостната тъканна структура чрез третиране на повърхностните доброкачествени съдови и пигментни увреждания включително телеангиектазии, симптоми на розацея и ангиоми.

“elōs” е официалната технология на процедурата “FotoFacial RF”.
Апликаторът SRA третира упорити, резистентни доброкачествени повърхностни пигментни и съдови увреждания върху по-светли цветове на кожата.

Обезкосмяване (DS Апликатор)
Използвайки широк спектър оптична енергия и биполярна радиочестота, апликаторът DS постига трайно намаляване на пигментирани и минимално пигментирани косми върху всички видове кожа, включително върху кожа с тен и естествено тъмна кожа.

Третиране на акне (АС Апликатор)
Натуралната фотодинамична терапия (400-980 nm спектър) комбинирана с биполярна радиочестота позволява високо избирателно насочване към мастните жлези и акне бактериите за намаляване дейността на мастните жлези, като по този начин се унищожава активното акне.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator