Начало
НачалоЕстетична медицинаЛипосукция на брадичката
Липосукция на брадичката

Слабата и добре изваяна брадичка подобрява много общия вид на лицето и е лесно постижижима с помощта на липосукцията.

Защо липосукцията на брадичката е добър избор? Преди всичко мастната тъкан в брадичката не може да бъде отстранена чрез физически упражнения. Тази част от човешкото тяло не се характерезира с голям мускулен тонус, чрез което стимулиране да се подпомага изгарянето на мазнините. Ако генетично сте предразположен да натрупвате в областта на брадичката мастна тъкан по никакъв друг начин не бихте могли да я отстраните. И точно тук може да помогне липосукцията.

Липосукцията е процедура за подчертаване контурите на тялото чрез отстраняване на мастни депа от различни части. Това е съвременна процедура, която се използва почти ежедневно в пластичната хирургия. В сравнение с другите козметични процедури това е сравнително евтина и безболезнена процедура.

През няколко малки разреза около врата или под брадичката хирургът въвежда канюла, която разбива мастната тъкан в брадичката и я изсмуква. След като веднъж е отстранета мастната тъкан тя няма да се натрупа отново. При възрастните не се развиват нови мастни клетки, те използват само наличните. Ето защо липосукцията се разглежда и като процедура със сравнително трайни резултати.

След като е премахната мастната тъкан, излишната кожа може да се отстрани чрез фейслифтинг или лазерни процедури. Цялата процедура отнема около час и половина. Направените малки разрези се зашиват, така че малките белези да останат скрити в линията между врата и долната челюст. Отокът и зачервяването преминават след няколко дни. Крайният резултат е налице след няколко месеца, когато тъканта е напълно излекувана. В много случаи липосукцията на брадата е първата стъпка при фейслифтинг или поставянето на имплант в брадичката.


 

Вижте още:

Увеличаване на брадичка

Ритидопластика


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator