Начало
НачалоЕстетична медицинаУвеличаване на брадичката и скулите
Увеличаване на брадичката и скулите

Увеличаването на брадичката (наричано още гениопластика или ментопластика) подобрява изражението на лицето и неговите пропорции. Аналогично увеличаването на скулите фиксира погледа и го прави по-изваян. Моделирането на брадичката и скулите може да стане с помощта на лицевите импланти като по този начин се осигурява постоянен и предсказуем резултат. Другият метод е инжектирането на мастна тъкан в тези области, но в повечето случаи е необходимо повтаряне на процедурата след определен пероид от време, за да се поддържа подобрението.

Целта на увеличаването на брадичката е да подобри лицевия профил като създаде по-добър баланс между брадичката и другите части на лицето. Увеличаването на брадичката не въздейства по никакъв начен на захапката и на другите функции.

Техника на процедурата:

Има две основни техники за подчертаване и увеличаване контура на брадичката. При първата техника се прави разрез от вътрешната страна на устата и се ремоделира костта на брадичката. Тази техника изисква преместване на част от костта и позиционирането на частта на друго място. По-често използваната техника включва поставянето на имплант в брадичката. Имплантът се въвежда през направен разрез от вътрешната страна на устата или от вън под брадичката. В последния случай при хирургичната процедура остава много малък белег, който е едва видим под брадичката.

За да се подпомогне оздравитебния процес след манипулацията може да се наложи да сте на течна диета за ден два. Брадичката се превръзва.

Увеличаването на скулите се постига чрез поставянето на специално моделирани за тях импланти. Процедурата обикновено се осъществява чрез направата на разрез от вътрешната част на бузите, но разрезът може да бъде направен на добният клепач и от там да стане въвеждането на импланта.

Възстановяването след процедурите за увеличаване на скулите или брадичката е сравнително бързо, но пълното възстановяване става след една две седмици.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator