Начало
НачалоЕстетична медицинаVelasmooth: най-доброто решение за целулита и за цялостното състояние на тялото
Velasmooth: най-доброто решение за целулита и за цялостното състояние на тялото

Официален вносител на Синерон за България:
Симеон Кирилов | Датом-100 ООД
0878 155 560 | simeon.kirilov@abv.bg

Syneron, отскоро на българския пазар, е авангардна фирма в областта на естетичните технологиите и системи. Тя е основана през 2000г. от Dr. Shimon Eckhouse (създател на IPL - Intense Pulsed Light) и Dr. Michael Kreindel след успешно разработена технология, която надминава възможностите на IPL и на традиционните лазери - еlōs (Electro-optical Synergy): революционна стъпка в практиката на естетическата медицина - комбинира биполярна радиочестота (RF) със светлинна енергия - лазерна, IPL или инфрачервена.

“еlōs” технологията е заложена в апарата Velasmooth, който се счита от световната практика за неинвазивен ефикасен метод за разрушаване на целулита и за подобряване формите на тялото.

При повечето пациенти процедурите с VelaSmooth представляват релаксиращо преживяване. Те изпитват усещане на топлина, облекчение, дълбоко масажиране на тъканите.

Velasmooth съчетава в себе си преимуществата присъщи на следните познати технологии:

1) Биполярна Радиочестота (RF) и инфрачервена светлина (IR) – за постигане на ефикасна хипертермия на кожната и подкожната тъкан, като разширява кръвоносните съдове и увеличава метаболизма на мастните клетки.

2) Вакуум – за подобряване на кръвообращението в третирания участък и за максимално доближаване на тъканта до RF и IR източниците

3) Ролки за механичен масаж - стимулира лимфното дрениране на натрупалите се междуклетъчни течности

Velasmooth се предлага с два апликатора:

1. Голям апликатор за обработване на коремната област, задни части, бедра и гръб
2. Малък апликатор за третиране на ръце, лице, скули, шия и прасци

Клиничи изследвания показват, че повечето пациенти виждат първоначалните резултати след първите 5 процедури, а още по-изявени и трайни резултати се постигат само след 12 процедури:

1. Намаляване на обиколката: след 4-5 процедури
2. Подобряване на целулита: след 8-12 процедури
3. Подобрение на текстурата: веднага след първата процедура
4. Стягане на кожата на лицето: веднага след първата процедура с малкия накрайник
5. Може да се отбележи подобрение и на състоянието на стриите

Апарата се предлага под наем или на изплащане чрез лизингова програма подписана с първокласна международна банка.

Фирмата Датом 100 ЕООД - изключителен представител на Syneron Medical Group за България – с удоволствие би ви демонстрирала работа с Velasmooth и би ви обяснила обстойно нейните приложения.

Апарата се предлага под наем или на изплащане чрез лизингова програма подписана с първокласна международна банка.

Вижте, също така, следните предавания излъчвани в световните медии на тема “Velasmooth и борба с целулита”:Останалите клипове можете да видите тук, тук и тук.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator