Начало
НачалоБодибилдинг и фитнес
 
Ibuprofen и Acetaminophen ускоряват натрупването на мускулна маса при силови тренировки.
При проучване, включващо здрави доброволци, практикуващи силови упражнения в продължение на 3 месеца, приемането на дневни препоръчителни дози ibuprofen или acetaminophen довело до значително увеличаване на мускулната маса в сравнение с плацебо.
 
Често задавани въпроси за физическите упражнения
Кое е най-доброто време за упражнения?

Няма точно определено време от деня, по време на което упражненията ще са най-ползотворни. Дали това ще е сутринта, на обед или по-късно през деня е без значение.
 
Физическата активност - важен фактор за вашето здраве Физическата активност и упражненията са “ключът” към здравословен начин на живот, не само защото Ви карат да се чувствате и изглеждате по-добре, но и защото са важни за подобряването на здравето и удължаването на живота. Те намаляват риска от фатални заболявания като инфаркт, диабет и рак.
 
Креатинът - антиоксидант? Фактът, че креатинът действа като антиоксидант, е достатъчен, за да използваме тази съставка в борбата със стареенето и дегенеративните заболявания.
 
Как се постига идеалната фигура според Синди Крауфорд Според признанието на топмодела Синди Крауфорд нейната фигура не е само природна даденост, но също и резултат на диета и сериозна работа над себе си. След като изпробвала различни видове спорт, за да запази стройното си тяло, тя се спряла на комплекс специални упражнения.
 
Аминокиселини, глюкоза и креатин Аминокиселините са градивните частици на протеините, които изграждат структурата от компоненти на мускулните фибри. Глюкозата и креатинът пък се използват като гориво за мускулите повреме на интензивни тренировки.
 
При стабилни тренировки пийте вода през целия ден! От първостепенно значение е да се запази правилното съотношение между количеството вода и електролити, за да се предотврати енергиен спад повреме на тренировка.
 
Форсираните повторения Именно благодарение на техниките, обединени под това наименование, се преминава през “точката на мускулния фалит”
 
Базовите упражнения Едни от най-известните професионални културисти от различни поколения (Арнолд Шварценегер, Рони Колман и др.) често се обръщат към тренировъчна програма, изградена предимно от базови упражнения.
 
Коремна преса Имате възможност да видите упражнения за коремната преса, които ще направят чудеса с плочковидните мускули, които помагат на горната част на тялото Ви да се извива.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | « първа   ‹ предишна   следваща ›   последна »  
   
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator