Начало
НачалоБодибилдинг и фитнесПолезни съвети
 
Не пропилявайте тренировката си! Изключително важно за резултатите Ви е какво правите преди, повреме и след тренировка. Естествено, има фактори, които могат да намалят ефекта от здравата Ви работа, както и да увеличат прогреса Ви.
 
Скотово сгъване Скотовото сгъване е може би най-популярното упражнение за изграждане на масата и оформянето на бицепсите
 
Не загърбвайте гърба! Мъжкият широк гръб винаги е бил обект на внимание от страна на дамите. И толкова явен показател, че въпросният мъж се занимава сериозно със спорт!
 
Плочки за 16 седмици Достатъчни са 16 седмици или по-малко, за да се достигне желания ефект, а именно – не просто стегнат корем, а очертани плочки + цялостно подобрение на физическото състояние.
 
Тренировка за крака Представяме Ви тренировката за крака на швейцарския бодибилдър Дани Хиндалов. ...
 
Тренировка с гирички за жени Тренировка с гирички за жени, която ще даде на всички дами тези така желани и секси мускули, по които всички мъже се заглеждат.
 
Тренировка за бицепс Това е тренировката за бицепс на седемкратния носител на титлата Мистър Олимпия - Арнолд Шварценегер. Тук той показва концентрирано сгъване с дъмбел, чиято цел е да напомпи мускула с максимално количество кръв.
 
Комбинираните тренировки са най-добрият вариант Няма най-добра програма, тъй като нито една не би ви дала резултати завинаги. Постепенно вие ще се адаптирате и ще станете невъзприемчив към която и да е програма.
 
"Отравяне с вода" в залата Експертите предупреждават, че някои заклети атлети пият много вода докато тренират и по този начин се подлагат на смъртна опасност или „отравяне с вода“.
 
За правилното трениране и предпазването от травми Измежду всички поставени цели, активно спортуващите хора слагат и предпазването от спортни травми. Правилното изпълнение на упражненията (движенията) и разумното натоварване са гарант както за добрите резултати, така и за здравето и безопасността на спортуващия. Това в най-голяма степен важи за упра ...
 
1 | 2 | 3 | 4 | « първа   ‹ предишна   следваща ›   последна »  
   
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator