Начало
НачалоБодибилдинг и фитнесПолезни съветиТренировка за бицепс
Тренировка за бицепсТова е тренировката за бицепс на седемкратния носител на титлата Мистър Олимпия - Арнолд Шварценегер. Тук той показва концентрирано сгъване с дъмбел, чиято основна цел е да напомпи мускула с максимално количество кръв.

Ръцете се състоят от три основни мускула - бицепсът, трицепсът и предмишницата. Бицепсът е по-малък от трицепса като размери и е разположен на предната страна на горната кост на ръката, той е двуглав мускул, отговорен за сгъването на ръцете. Под бицепса се намира брахиалисът, плоска група мускули, която обхваща горната част на ръката и се свързва за лакътната става.

www.doctorbg.com 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator