Начало
НачалоСексуално здраве
Десет съвета за страхотен секс Необходими са цял набор от обстоятелства като това да имаме правилното поведение, да вярваме на партньора си и да превъзмогнем неразположенията си.
 
На мода е непорочността Американски изследователи от Масачузетс посочват, че страхът от СПИН и признанията на тийн идоли , че са запазили девствеността си до 18 години, стимулират младежите и девойките в САЩ към въздържане от ранен секс.
 
В подкрепа на хормоналната терапия Според публикации в английско издание за медицина, след дългогодишни изследвания показващи, че естрогенът може да навреди на здравето у възрастни жени, развитие на лечението свързано с менопаузата почти няма.
 
Предопределена ли е сексуалната ориентация? Все по-голям брой психолози и генетици се опиват да отговорят на въпроса дали дали човек се ражда с определена сексуалната ориентация или това е личен избор. Можем ли да определим дали някой е гей само по начина, по който тя или той вървят?
 
За да се отпуснете, вземете ръката на половинката си ! При стабилните връзки, докосването на ръката на другия намалява стреса! Дами, ако сте стресирани, курсът ви по йога не върши работа и не искате да посещавате психоаналитик, просто хванете ръката на половинката си и ще се почувствате моментално по-добре!
 
Жените сънуват секс, колкото и мъжете Повечето мъже мислят повече за секс, отколкото жените, но когато дойде нощта, те сънуват еднакво често еротични сънища. Канадско изследване показа, че 8% е нивото на еротични сънища и при мъжете и при жените.
 
Ракът на гърлото се разпространява по сексуален път? По-голям риск от рак на гърлото при наличието на повече партньори! Проучване, публикувано в списание New England Journal of Medicine показва, чв човешките папилома вируси (HPV) играят важна роля в появата на някои канцерозни тумори на гърлото.
 
Тийнейджърските аборти с рекорден максимум Повече от когато и да било тийнейджъри прибягват до аборт, довеждайки до сериозен ръст в цялостния брой на прекъсванията на бременността за Великобритания.
 
Обрязването не предпазва от човешки папиломавирус (HPV) След като учените показаха как обрязването намалява значително рисковете от заразяване с вируса на придобитата имунна недостатъчност, се запитаха дали не предпазва и от човешкия папиломавирус?
 
Обрязването намалява риска от заразяване със СПИН до 53% Цирконцизията намалява риска от заразяване със СПИН до 53%. Две публикувани проучвания ясно показват, че борбата със СПИН напредва.
 
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | « първа   ‹ предишна   следваща ›   последна »  
   
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator