Начало
НачалоСексуално здравеЖените сънуват секс, колкото и мъжете
Жените сънуват секс, колкото и мъжете 22 юни 2007

  Жените и мъжете не фантазират за един и същи тип партньори.
8% от мечтите на мъжете и жените са еротични. Но партньорите, за които те мечтаят са различни.

  Повечето мъже мислят повече за секс, отколкото жените, но когато дойде нощта, те сънуват еднакво често еротични сънища. Канадско изследване показа, че 8% е нивото на еротични сънища и при мъжете и при жените, но съдържанието на тези сънища е много различно....Тя няма „същия тип” съновни партньори, като него.

  Екипът на д-р Антонио Задра от университета в Монреал е проучил 109 жени и 54 мъже, на възраст между 20 и 89 години. През един период от между 2 и 4 седмици, доброволците са докладвали за съдържанието на сънищата си на учените. Около 3 500 сънища били анализирани.

   Резултатите позволили да се детирминира честотата на еротичните сънища и също така и тяхното съдържание. Какво сънуват жените? Повече знаменитости, отколкото своя бивш или актуален партньор. Участниците в проучването обявили, че сънуват правенето на любов с актьори като Брад Пит или Джордж Клуни, с политици или рок звезди като Боно. Тези обекти са два пъти по-чести в сънищата, отколкото бившите и настоящите им любовници.

  А какво сънуват мъжете? Сънуват по-често секс със своите половинки! В 90% от еротичните им сънища, жените са тези, които правят първата крачка. „ Мъжете имат жени, които да по-активни от тях, поне в сънищата си!”, коментира Антонио Задра, професор по психолгия.


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator