Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нета
 
С  лененото масло може и да се отслабва За да може да контролирате и поддържате теглото си, добре е да познавате кои са полезните мазнини. Есенциалните омега -3 мастни киселини, съдържащи се в лененото масло, са истински помощници за достигане на желаните килограми.
 
Диетата с лук Диетата с лук стана една от най-популярните. Тя е елементарна, ефективна, подходяща за закуска, обяд и вечеря.
 
Актуална и нова диета завладя японските острови Супермодната “японска диета” съдържа относително голямо количество мазнини и много малко въглехидрати. Но въпреки това диетата е нискокалорична.
 
Няколко  съвета за лесно диетично хранене Когато сте на диета трябва да спазвате определени правила. Предлагаме ви няколко прости съвети, за да по – лесно и ползотворно протичане на диетата.
 
Диетата на французойките Повреме на диетата трябва де се пие само преварена или трапезна/минерална вода. Месото и колбасите трябва да са с малко мазнини. Диетата може да се повтаря два пъти годишно през приблизително равни периоди. Тя е строга, но точното й спазване ще намали теглото ви с 6-8 килограма.
 
Японска диета Тя е разработена от диетолози от японската клиника “Яекс” и е разчетена за 13 дни. Те твърдят, че за това време обмяната на веществата ще се пренастрои към друг режим на работа и ефектът от диетата ще се запази в продължение на 2-3 години без никакви усилия.
 
Рибно меню Тази диета е с продължителност 10 дни. Още със събуждането изпийте чаша негазирана минерална вода. А преди сън изпийте чаша чай – зелен или най-добре билков.
 
Зеленчукова диета Това е диета, която е изградена подобно на плодовите диети. Дневното меню представлява микс от зеленчуци, които се консумират под формата на салата.
 
Плодова диета Това е едно вкусно решение за отслабване. Необходим е един ден от седмицата, в който да се храните само с плодове.
 
Супа "Актив‛ за красиво и здраво тяло Изключително вкусно ястие, което зарежда с енергия и благоприятства храносмилателната система. Употребява се за поддържане на добра фигура, понеже е изключително диетична супа и зарежда с енергия,а пък и засища.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | « първа   ‹ предишна   следваща ›   последна »  
   
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator