Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаЗеленчукова диета
Зеленчукова диета

Много добра комбинация е нарязано зеле с настъргани моркови, подкиселени с лимонов сок и разпределени в три порции за деня. При тази диета чувството за глад е по-малко, тъй като суровите зеленчуци засищат.

Желателно е провеждане на сутрешна гимнастика в продължение на четвърт час, поне два часа разходка на чист въздух. Преустановяване на пушенето в дните, когато провеждате това прочистване на организма.

Вариант на друга зеленчукова диета е картофената диета.
Закуска : чаша мляко


Обяд : 300 г картофено пюре


Вечеря : картофена салата (250 г картофи, 1 твърдо сварено яйце, сол, оцет, олио, черен пипер )

Тъй като в диетата не се съдържат витамини, трябва да се приемат във вид на таблетки. Човек се чувства сит, спадането на теглото е до половин килограм дневно.

Вижте още:

Плодова диета

Супа "Актив" за красиво и здраво тяло


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator