Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаПлодова диета
Плодова диета

Тази диета има предимството, че може да бъде изключително богата на комбинации. Един плодов ден през седмицата помага да се намали в някой случай около килограм от теглото на тялото.

Ако направим 3 - 4 плодови дни, тогава можем да получим и спадане до 3 килограма.

Намаляването на теглото не протича равномерно, тъй като често пъти през първия ден се касае само за загуба на вода, но истинския резултат се получава през следващите дни.

Тези, които имат чувствителен стомах и не понасят суровите плодове, могат да ги консумират под формата на компот без захар, само с диетично подслаждане.При тази диета се консумират дневно около 1,5 - 2 кг. плодове (ябълки,ягоди,череши, праскови,кайсии и др.),които се разпределят на малки порции за целия ден.Разрешават се 2 филийки ръжен хляб.

Плодовите дни отсраняват ненужните отпадъчни вещества от организма, изчиства тена на лицето и чрез богатото си съдържание на витамин С премахват умората.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator