Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаДиетата с лук
Диетата с лук

Тя се базира на неограничената употреба на супа. Супата с лук е подходяща за хора, които страдат от сърце, но за хората с гастрит с повишена киселинност и язва е противопоказна.

За една седмица човек може да отслабне с 4-8 килограма. Това е стрес за всеки организъм и затова тази диета не трябва да се спазва по-често от веднъж на половин година.

Супата се приготвя от лук, зеле, червени чушки, домати и целина. Целината притъпява чувството на глад и притежава диуретично свойство. Останалите компоненти са с отрицателна калоричност и обуславят намаляването на теглото.

Задължително всеки ден трябва да се изяждат 3 чинии със супа – за закуска, обяд и вечеря. Супата е вкусна и притъпява чувството за глад.

Тъй като е противопоказно да се яде само супа, диетата се допълва от други продукти, които трябва да възстановяват енергийните загуби. Тогава загубата на телесна маса възлиза на 3-5 килограма за една седмица.

Строго са забранени тестените, млечните изделия и алкохолът. Разрешена е употребата на минерална вода, слаб зелен или черен чай и слабо кафе, но без захар.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator