Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаАктуална и нова диета завладя японските острови
Актуална и нова диета завладя японските острови

Супермодната “японска диета” съдържа относително голямо количество мазнини (до 60% от общата калоричност на хранана), белтъчини и малко количество въглехидрати ( през отделните дни по-малко от 15 грама дневно), а също и твърде малко количество практически на всички микроелементи (калий, магнезий, калций, желязо) и някои витамини (витамини С и Е, фолиева киселина и др.). Голямо място в диетата се отделя на кафето.

Диетата е нискокалорична - в някои дни калоричността намалява до 700 ккал.

Най-обикновената японска трапеза може да включва в себе си от 5 до 20 ястия в най-разнообразни съчетания. Японците предпочитат зеления чай.


Вижте още:

Няколко съвета за лесно диетично хранене

Равномерно балансирана диета


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator