Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаРибно меню
Рибно меню

Закуска: 2 чаши чай (за предпочитане зелен), 1-2 яйца (рохки, твърдо сварени, бъркани или на очи e без значение), 1 чаша кисело мляко или чиния обезмаслена извара, 1 таблетка (до 500 мг) аскорбинова киселина (витамин С) - след 10-ия ден тя може да се замени с някакъв плод.

В 11 часа: изпийте чаша вода. Изяжте половин риба, за да укротите глада и за да започне храносмилането. Дояжте рибата, като я редувате със задушени или варени зеленчуци с минимално добавени сол, пипер, чесън, босилек, кориандър. Завършете обяда с някакъв плод.

Обяд: изпийте 2 големи чаши вода преди обяд. След обяда в продължение на 2 часа не трябва да се приемат течности. Самият обяд трябва да се състои от 250 г риба (печена, варена или задушена във фолио без мазнина) или морски дарове. За гарнитура се препоръчва салата от марули, краставици, чушки, броколи или зелен фасул без мазнина. Салатата може да се подправи само с кисело мляко или с лимон. Допълнително може да се яде малко кисело мляко или обезмаслена извара.

В 17 часа: голяма чаша вода. Дневно трябва да се изпива не по-малко от 1,5 л вода. Вечерята е като обяда, но по-разнообразна. Редувайте топло и студено, риба и морски продукти, печено и приготвено на пара. Употребявайте различни зеленчуци.

Тази диета е с продължителност 10 дни. Още със събуждането изпийте чаша негазирана минерална вода. А преди сън изпийте чаша чай – зелен или най-добре билков.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator