Начало
НачалоБодибилдинг и фитнесПолезни съвети
 
Физическата активност - важен фактор за вашето здраве Физическата активност и упражненията са “ключът” към здравословен начин на живот, не само защото Ви карат да се чувствате и изглеждате по-добре, но и защото са важни за подобряването на здравето и удължаването на живота. Те намаляват риска от фатални заболявания като инфаркт, диабет и рак.
 
При стабилни тренировки пийте вода през целия ден! От първостепенно значение е да се запази правилното съотношение между количеството вода и електролити, за да се предотврати енергиен спад повреме на тренировка.
 
Форсираните повторения Именно благодарение на техниките, обединени под това наименование, се преминава през “точката на мускулния фалит”
 
Базовите упражнения Едни от най-известните професионални културисти от различни поколения (Арнолд Шварценегер, Рони Колман и др.) често се обръщат към тренировъчна програма, изградена предимно от базови упражнения.
 
Коремна преса Имате възможност да видите упражнения за коремната преса, които ще направят чудеса с плочковидните мускули, които помагат на горната част на тялото Ви да се извива.
 
Анаболните стероиди и черния дроб Въздействието на анаболните стероиди върху черния дроб остава недоразбрано и по тази причина подценявано.
 
Основи на разтягането Не се впускайте направо в тренировките с тежести
 
Останете позитивни Останете позитивни! Отбелязвайте тренировъчните дни! Наградете се!
 
Основи на корема Запознайте се с четирите мускулни групи, които изграждат средната част на тялото Ви
 
Две кратки рецепти за свежи и полезни напитки Студен чай или соев коктейл - защо не и двете!
 
1 | 2 | 3 | 4 | « първа   ‹ предишна   следваща ›   последна »  
   
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator