Начало
НачалоБодибилдинг и фитнесПолезни съветиОснови на разтягането
Основи на разтягането

  Не се впускайте направо в тренировките с тежести. За да подготвите мускулите си за сериозно натоварване в залата следвайте следната последователност: загряване – разтягане – силова тренировка.

  Правете 10-минутни нискоинтензивни тренировки на велоергометър или пътека, за да намалите риска от наранявания и да повишите температурата на тялото си, преди да изпълните по-тежки упражнения. След като мускулите Ви вече са загрети, разтегнете 5-10 минути, фокусирайки се върху частите на тялото, които смятате да тренирате.

  Можете да се предпазите от болки в мускулите след тренировка с разпускане с леки аеробни упражнения за около 5 минути, а след това и с още малко разтягане за още 5-10 минути.

  Не прекалявайте! Разтягането цели да подготви мускула за натоварване, а не да предизвика нежелана контузия!

www.doctorbg.com 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator