Начало
НачалоБодибилдинг и фитнесПолезни съветиДве кратки рецепти за свежи и полезни напитки
Две кратки рецепти за свежи и полезни напитки

  Студен чай (продуктите са за 3 л. чай)
Сложете 3 л. вода да заврят и после прибавете 4 пакетчета зелен чай. След няколко минути добавете и разбъркайте 2 супени лъжици мед. Оставете да се запари един час, псоле махнете пакетчетата и охладете. (Една чаша чай съдържа 3 калории, 0 г. протеин, 1 г. въглехидрати и 0 г. мазнини.)


  Соев коктейл
  Сложете 2 щипки ванилов протеин на прах и 350 мл. соево мляко в пасатора. Добавете 1 пълна супена лъжица фъстъчено масло, 1 банан и 4 кубчета лед. За фибри добавете към сместа 4 супени лъжици овесени трици. Пасирайте и пийте до дъно.

www.doctorbg.com 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator