Начало
НачалоЕстетична медицина
Една сесия с New Life е по-добра отколкото една тренировка във фитнес New Life e aпарат, разработен от Venus Technologies и базиращ се на новата BEAM технология (Bio Electrical Acceleration Management), който ефикасно съчетава фитнес и козметика в лесна за ползване платформа.
 
Дермобразия

Белезите на кожата в резултат на акне, различни инциденти или генетични дефекти могат да въздействат неблагоприятно на самочувствието на всеки човек. Кожните дефекти могат успешно да се отстранят с помощта на дермобразията.

 
Операции за увеличение на пениса

Пластичните операции за мъжкия пол не са толкова популярни, но някои от тях са придобили голяма популярност повече сред женските среди от колкото сред мъжките. Една от тези операции е за уголемяване на пениса.

 
Козметична акупунктура на лицето

Кожата на нашето лице е постоянно изложена на въздействие на околната среда и е структура, по която първо се развиват белези на старостта като бръчки, увиснала кожа и други несъвършенства.

 
Бременност след абдоминопластика

Абдоминопрастиката е един от начините да имаш гладък и стегнат корем след поредица от бременности. Но какви ще са последиците при бременност след абдоминопластика?

 
Микропигментация

Микропигментацията е така наречения “перманентен грим”. Процедурата се състои във вкарването на гранули инертен пигмент под епидермиса за коригиране или подобряване.

 
Секси устни

В устните може да се инжектира колаген или мастна тъкан от друта част на нашето тяло. Както колагенът така и мастната тъкан се абсорбират и за да се поддържа резултата е необходимо повтаряне на процедурата. По-новите, по-дълго траещи процедури включват поставянето на специфични импланти в устните.

 
Лазерът в пластичната хирургия

Напредъкът на лазерните технологии подпомага работата на хирурзите и измества все повече процедури като химически пилинг, дермобразия и хирургично отстраняване на белези.

 
Лицеви импланти

Лицевите импланти са разработени с цел да увеличават, реконструират и ремоделират чертите на лицето.

 
Ендоскопски фейслифтинг

Фейслифтингът е широкоизвестна процедура за отстраняване на белезите на старостта. С тази еднократна козметична операция се премахват едновременно както бръчките така и увисналата излишна кожа.

 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | « първа   ‹ предишна   следваща ›   последна »  
   
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator