Начало
НачалоЕстетична медицинаКозметична акупунктура на лицето
Козметична акупунктура на лицето

Различни хирургични методи могат да бъдат избрани като метод за корекция на тези несъвършенства, но те отнемат доста време и финанси. Не всеки може да си ги позволи.

Козметичната акупунктура е древен метод, който не е свързан с хирургична намеса, дълъг период на възстановяване и неблагоприятни ефекти. Има много добър ефект като средство за подмладяване на кожата на лицето.

Тази древна процедура се основава на въздействието на енергийните пътища в човешкото тяло чрез въвеждането на игли в кожата в точно определени точки. Вярва се че житейската сила на тялото тече през четиринадесет различни енергийни пътеки. Приема се че здравословното неразположиние се причинява от нарушението на енергийния баланс по тези пътеки в човешкото тяло и забождането на игли в кожата модифицира енергията и възстановява деликатния енергиен баланс. Процедурата се извършва като не е необходимо да се правят разрези и да се използва локална анестезия.

Опитните специалисти по акупунктура определят причините за остаряване кожата на лицето. Например се смята, че бръчките се образуват от специфично “движение” на мимическите мускули или от енергиен дисбаланс в други части на тялото. Специалистът по акупунктура забожда иглите в областите, които водят до образуването на бръчки.

Процедурата е кратка, но изисква посещения няколко пъти на седмица. Цялостното лечение може да продължи около два месеца в зависимост от нуждите на пациента. По-възрастните пациенти, с повече бръчки ще се нуждаят от повече процедури за по-дълъг период от време за корекция на кожните несъвършенства. Подобренията са постепенни и се увеличават с всяка процедура.


 


Вижте още:

Ботокс

Акупунктурата намалява нуждата от постоперативно обезболяване


 

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator