Начало
НачалоЕстетична медицинаСекси устни
Секси устни

Техника на процедурата:

Натурален или синтетичен биосъвместим материал, или мастна тъкан от пациента се инжектира или имплантира в устните. Обикновено една инжекция е достатъчна за достигане до желания ефект, но това преди всичко зависи от използвания материал. В повечето случаи е необходимо повтаряне на инжекциите периодично. При поставянето на материала в устните е хубаво той да е примесен с кръв на пациента, за да се избегне остра реакция на организма към материала. При поставянето на импланти в устните те след време се инфилтрират с естествените тъкани на пациента.

Основни видове импланти:

Autologine – имплантен материал направен от кожата на пациента;

Dermalogen – имплантен материал направен от кожата на донор;

Fascia – имплантен материал направен от бялата съединителна тъкан на пациента, която играе поддържаща роля в човешкия организъм;

HylaForm – кристалноподобен инжекционен гел, който съдържа хиолуронова киселина

Radiance - калциев хидроксилапатит

Другият избор за увеличаване на устните е лазерното подмладяване, с което се стяга естествения колаген и еластична тъкан под устните.

Неблагоприятните ефекти от тази процедура са свързани с проявите на алергична реакция към инжектирания материал. Алергичната реакция може да се прояви само като зачервяване, сърбеж, оток, или да предизвика втърдяване на инжектирания материал. Други възможни усложнения са кървенето, асиметрия на устните, миграция на импланта. Нормално отокът и зачервяването продължават от три дни до седмица.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator