Начало
НачалоЕстетична медицинаОперации за увеличение на пениса
Операции за увеличение на пениса

Повечето от операциите за увеличение на пениса се базират на прерязване на лигаментите, които го прикрепят към срамната кост. Това се базира на идеята, че анатомично пенисът има няколко инча, които са скрити и дефакто не „влизат в употреба”. При прерязване на тези лигаменти тези няколко инча се освобождават и пенисът увеличава своята дължина. Това предизвиква определена промяна на ъгъла на ерекцията, а понякога и загуба на контрол върху нея.

За жалост обаче поради компенсаторните механизми на организма много често пенисът се връща в предишното си положение след такава операция. Ето защо повечето доктори препоръчват различни алтернативи. За алтернативните консервативни методи е необходим период от около шест месеца, но повечето мъже са на мнение, че това е прекалено дълъг период за изчакване.

Когато пациентът желае да увеличи обиколката на пениса се използват няколко възможни процедури: вкарване на мастна тъкан подкожно, използване на кожни присадки и поставяне на импланти. При първата процедура се използва собствената мастна тъкан на пациента взета от друга област на тялото му чрез липосукция. Мастните клетки се обработват за да се намали възможността да се абсорбират след като се трансформират на новото място.

Ако процедурата не е направена както трябва често усложнение е образуването на подкожни бучки на мястото на апликация на мастната тъкан. Това се получава заради ограниченото кръвно снабдяване на мастните клетки като те започват да умират. Ето защо се използват специални хирургически инструменти, които взимат точно необходимото количество мастна тъкан. Процедурата на въвеждането й в пениса се осъществява на два етапа с разстояние от три месеца по между им. Освен това докторите използват специални нутритивни разтвори, които да предотвратят абсорбирането и да ускорят кръвотока на присадените мастни клетки.


 

Вижте още:

Увеличаване на брадичка

Корекция на носа


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator