Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нета
 
Диети из нета
В раздела "Диети из нета" ви представяме събрани от Интернет съвети и хранителни режими само за ваша информация. Ние НЕ препоръчваме спазването на описаните съвети и режими. В момента преработваме целия раздел, като ще ви предоставим медицински издържани хранителни режими.
 
Шести дни, шест ястия
В тази диета е наблегнато изключително на разделното хранене.Приложението й е за шест дни.Възможно е да се свалят до няколко килограма.
 
Три дни и готово!
Режимът трае 3 дни. За постигане на по-добри и трайни резултати е препоръчително да се повтаря през определени интервали.
 
Оттървете се от целулита за седем дни
Целулитът е може би един от най-често срещаните и досадни козметични проблеми. В тази статия ще ви предложим 7-дневен хранителен режим за премахване на целулита.
 
Диета от Япония
С тази диета може да се отслабне с повече от 7 килограма. Забранява се консумацията на сол, захар, алкохол. Може да пиете течности до 1 литър на ден.
 
Какво предпочита Дженифър Анистън
Дженифър Анистън е привърженичка на новата революционна книга за диети на д-р Робърт Аткинс. В нея се набляга на високопротеиновите и нисковъглехидратните диети.
 
Диетата на Шер Това е прословутата английска диета, която от 20 години практикува Шер. Благодарение на нея певицата изглежда толкова секси и елегантна дори на възраст .
 
Полутечна диета Това е диета, при която се подлагате само на течности и малки количества твърди храни. Диетата се провежда в шест-дневен период. Като може да се повтори.
 
Диета за жени с целулит и нормално тегло Това е диета за тези, които могат да си позволят почти всичко, дори и торта. Количеството на посочените примерни ястия, определят самите те, съобразявайки се с личното си тегло. Когато то се покачи близко до идеалното, вече ще трябва да ограничат хляба, въглехидратните и мазните храни.
 
Ускорете метаболизма си за 7 дни Целта на този режим е да се забърза метаболизма и да се свалят няколко килограма. За да постигнете този резултат трябва да следвате тази диета. Тя има няколко прости правила. Трябва дневно да се приемат по литър и половина обикновена минерална вода и по 4 чаши газирана вода.
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |    следваща ›   последна »  
   
Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator