Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаКакво предпочита Дженифър Анистън
Какво предпочита Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е привърженичка на новата революционна книга за диети на д-р Робърт Аткинс, в която се набляга на високопротеиновите и нисковъглехидратните диети.

Можете сами да изготвите дневното си меню, като трябва да наблегнете на плодовете, зеленчуците, обезмаслените млека и сирена. Рибата и месото са задължителна част. В тези храни се съдържат необходимите за организма протеини.

Най-важното е диетата да бъде разнообразна и да бъде съобразена с персоналните хранителни вкусове.

Примерно меню

Закуска
Ниско калоричен корнфлейкс с плодове, обезмаслено кисело мляко и пресен плод.

Обяд
Салата, обезмаслено сирене и кисело мляко.

Вечеря
Риба и зеленчуци.

Храненето, според правилата на д-р Аткинс, означава, че трябва да се извадят от менюто всякакъв вид хляб и тестени изделия, ориз, картофи и други въглехидратни храни. Те могат и трябва да бъдат заместени от протеиновите храни.

Трябва много да внимавате обаче, защото критиците на диетата на Аткинс твърдят, че ако се приемат дълго време само високо протеинови храни, може да се претоварят бъбреците.

Затова не се препоръчва такъв режим за повече от 2 седмици.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator