Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаТри дни и готово!
Три дни и готово!

Тази диета включва определени храни, които предизвикват нужното взаимодействие в храносмилателната система, подпомагат и повишават метаболизма, за да може организмът да изгаря по-бързо излишните мазнини.

Хранителният режим трябва да се спазва три последователни дни. За постигане на по-добри и трайни резултати е препоръчително да се повтаря през определени интервали. Най – добрият вариант е три подложени на диета, последвани от два дни на свободен избор на дневното меню. След което се повтарят отново три дни на ограничение.И така се следва тази последователност.

Храната в дневното меню наистина е доста ограничена. Заради това не бива да се прекалява. Задължително е да се следва диетичният период от период на пауза от отграничението в храненето.

Примерно меню :


Закуска

кафе (без захар), 1 яйце, 1 препечена филийка и половин банан;

Обяд
250 гр. извара или риба тон и 8 сухарчета;

Вечеря
2 телешки пържолки, броколи, моркови, половин банан и половин купичка обикновен ванилов сладолед

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator