Начало
НачалоСексуално здравеСексуалният живот и IQ – коефициентът
Сексуалният живот и IQ – коефициентът 19 декември 2007

Наблюдаваните тийнейджъри са били разделени в три групи съобразно техния IQ резултат. Тези групи са били на деца с IQ под 70, IQ над 110 и IQ между 70 и 110.

Изследването посочва, че вероятността да има девственици е най-голяма в първите две групи - IQ под 70 и IQ над 110. Това се открива в сравнение в процента на правещите секс техни връстници но с нормални умствени възможности.

Младите хора с нисък коефициент на интелегентност, правили секс са 36.7% . А сред тези с IQ над 110 процентът на наслаждаващите се на лакси в леглото е 29,2% .

В групата на "Златната среда”, тийнеджърите с IQ между70 и 110, процентът на половоактивните е 39,8 %. Общият сбор на процентите надвишава 100, тъй като са давални повече от един отговор.

Ръководителят на изследването проф. Ричард Удри от университета в Северна Каролина не дава допълнителни обяснения за зависимостта между умствените възможности и сексуалната активност.


Вижте още:

Мъжкият пубертет

Сексуално видео самообразование?


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator