Начало
НачалоСексуално здравеСексуално видео самообразование?
Сексуално видео самообразование? 17 октомври 2007

  В недалечното минало сексуалните тайни се смятаха за приоритет само и единствено на запознатите с изкуството на Кама Сутра. Все повече на брой стават образователните филми със сексуален характер, чиято цел е да обучава двойки на специфични техники, техните предимства и недостатъци. Оказва се, че за мнозинството сексуално активни навлизането на филми от подобно естество не само не е в сблъсък с интимността на темата, напротив – филмите са определяни като полезни и наистина образователни. „От години се говори, че трябва да се въведе предмет по "сексуално образование" в българското училище.

По същия начин, по който само се говори за въвеждането на предмет по религия. Но ако за въвеждането на религията има доста трудности и проблеми, за въвеждането на предмет по секс няма никаква пречка. И въпреки това не го въвеждат, незнайно защо”, заявява Ангел Грънчаров в книгата си „Еротика и Свобода”. Ето защо все повече са интересуващите се от този род филми – макар и попрехвърлили ученическата възраст, не всички се усещат запознати с тънкостите на сексуалната игра. Още повече, че в повечето от тези филми се обръща специално внимание на сексуалното здраве и предпазните мерки. „Хора, които не са успели да решат сексуалните си проблеми и се се фиксирали върху иначе лесно преодолими задръжки, такива хора освен че не могат да имат пълноценен сексуален живот, не могат да бъдат и пълноценни личности и граждани”, уверен е г-н Грънчаров.

  Сексуалното самообразование се оказва един начин за постигане на самочувствие в интимните отношения. Нещо повече – образователните филми по темата са далеч по-реалистични и ценни от многобройните порнофилми из нет-пространството.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator