Начало
НачалоЕстетична медицинаУвеличаване на брадичка
Увеличаване на брадичка

  Предоперативната консултация е изключително важна част от процеса на изграждане на нова брадичка. По този начин лекарят разбира какво иска пациентът, а пациентът – какво може да бъде предложено конкретно в неговия случай от специалист в областта.

  Оперaцията се извършва при желание на да се промени овала и контура на долната 1/3 част на лицето. Интервенцията представлява корекция на слабо развита брадичка чрез подходящ по размер силиконов имплант, който се поставя чрез малък разрез под брадата.

  Продължителността на операцията варира между 20 и 40 минути, а пациентът може да избира между локална или обща анестезия. Конците и превръзката се свалят на 10-12 ден, а следоперативният оток отзвучава за 3-4 седмици. При успешна операция без усложнения отокът изчезва най-късно около шестата седмица, но физическо натоварване не се пропоръчва на пациента поне два месеца.
 
  Увеличаването на брадичката може да бъде допълваща процедура заедно с корекция на нос, липосукция на двойна брадичка или фейс-лифтинг.

www.doctorbg.com



 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator