Начало
НачалоЕстетична медицинаРитидопластика
Ритидопластика

Интервенциите могат да включват отделни части на лицето: чело, пачи крак, средна или долна част на лицето, шия. Възможно е да се извърши и тотална корекция на лицето и шията. Съвременният лифтинг на лицето включва не само опъване и отстраняване на излишната кожа, но и процедури действащи върху мимическата мускулатура, които дават и по-дълготраен следоперативен период.

При традиционният лифтинг хирургът отсепарира кожата на съответната област, опъва я и отстранява излишното количество. Вече опънатата кожа се пришива в окосмените части на главата, където белезите могат добре да се прикрият. Така се възстановява средната част на лицето, брадичката и шията. С помощта на ендоскопският лифтинг се дава възможност да се намали и размерът на белезите при фейслифтинга. Правят се няколко къси разреза, през които се прокарва ендоскопа и много добре се визуализират проблемните области като по този начин може да се действа директно върху тях. Обект на операцията освен кожата са и мимическите мускули и така трайно се подобряват бръчките, причинени от тяхната активност. Изглаждат се линиите на намръщване и хоризонталноте линии на челото.

Лифтингът с поддържащи конци осигурява дълготраен ефект. Тази процедура е много подходяща за отпуснатите тъкани на веждите и бузите. С тънка игла подкожно се поставя резорбируем конец на съответното място, което ще се повдига. Конецът се пришива в съответната равнина. Манипулацията се извършва без да се правят никакви разрези и съответно без никакви белези. Този специфичен лифтинг метод може да бъде извършван и самостоятелно, без да бъде комбиниран с ендоскопски лифтинг на челото. Специалните антибиотични конци започват постепенно да се разтварят когато колагенът отново образува капсула около тях, повишавайки по този начин ефекта на лифтинга. Тази капсула минимизира и риска конците да бъдат отхвърлени от организма.

Поставянето на лицеви импланти и подобряване тонуса и текстурата на кожата и мимическите мускули са процедури, които могат да засилят резултата от лифтинга и да придадат още по-младежки вид на лицето.

www.doctorbg.com




 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator