Начало
НачалоЕстетична медицинаМоделиране на долната половина на тялото
Моделиране на долната половина на тялото

Лифтингът е процедура, която цели да се отстрани излишната, отпусната и набръчкана кожа по бедрата. Тя се образува вседствие на рязко сваляне на килограми. Така на мястото на натрупаните мазнини, кожата е била силно разпъната и при краткосрочно премахване на тези мастни депа тя не може постепенно да се свие и прилегне по контурите на бедрата като се отпуска. Това се получава и в случаите на поддържане на наднорменото тегло в продължение на години. Тогава дори отслабването да е бавно винаги има излишна кожа.

Самата интервенция се състои в извършването на кръгъл разрез, който започва по средата на гърба на илиачната кост, продължава напред и настрани към хълбоците и се спуска надолу по ингвиналната гънка като минава в страни от гениталиите и продължава назад под гънката на седалището. Така разрезът минава през по-голямата си част през естествените гънки на човек и козметичният резултат е добър. Излишната кожа се отстранява, след което кожата се опъва на горе и се зашива.

Липосукцията е метод за отстраняване на ограничени натрупвания на подкожна мастна тъкан посредством вакуум с помощта на липо-аспрационни канюли. В зависимост от принципа на аспираця, липосукцията бива конвенционална и ултразвукова. На първия сеанс не бива да се отстранява повече от 3000 мл мастна тъкан. Най-чест обект на липосукцията са бедрата, коремната стена, подбедрици, вътрешната повърхност на мишниците. Липосукцията се използва и като помощен метод при намаляване на бюста, за лечение на гинекомастия. Отстраняването на мастна тъкан е свързано с кръвозагуба и нарушение на водно-електролитния и белтъчен баланс. Липосукцията не е метод за отслабване. Тя цели моделиране и контуриране на формата на тялото.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator