Начало
НачалоЗдравни новиниНа фокусКадрови и партиен подход в Педиатрията
Кадрови и партиен подход в Педиатрията 22 май 2007

Назначаването на д-р Мария Екимова за директор на педиатрията София и уволнението на профосионалиста доц. Емилия Христова не водят до решаване на проблемите в здравеопазването, а напротив допълнително нагнетява възмущение при лекарите и медицинските специалисти.

Скандалът събра в педиатрията здравния министър Гайдарски, заместника му д-р Емил Райнов, депутати и синдикалисти. В понеделник отново ще се търси решение, при което и двете страни да бъдат удовлетворени.

Вместо да решава проблемите, които не са малко в системата, да се търси допълнително финансиране, здравния министър се занимава с кадровите проблеми на болниците. Вместо да иска повече пари за здравеопазването, той прави политика и кадрува. Колко ни е познато това от близкото и "светло" комунистическо минало.

Благодарим Ви г-н Министър че заплатите ни не могат да стигнат 1/2 от възнагражденията на шофьорите в градския транспорт.

Д-р Красимир Шопов 

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator