Начало
НачалоЗдравословно храненеПолезни съвети и статииМанията по диети и спортуване заплашва здравето на Тери Хатчер
Манията по диети и спортуване заплашва здравето на Тери Хатчер

"В киното е много трудно. Винаги има по-млади и сексапилни кандидатки за звезди, които чакат със зинали уста, настървени да лапнат мястото, което с толкова труд си извоювал. Готова съм на всичко, само и само да изглеждам перфектно." Това отчаяно изявление принадежи на 41-годишната актриса Тери Хатчер, една от главните героини на нашумелия в цял свят (включително и в България - бел. ред.) телевизионен сериал "Отчаяни съпруги".

Според медици тази чаровница толкова много се е вманиачила да бъде вечно млада, момичешки слаба, стройна и сексапилна, че в най-скоро време може да стане жертва на анорексия. "Ако продължава така, със сигурност може да се разболее от анорексия", признават запознати с нейното състояние лекари, пожелали да останат анонимни.

Тази кинозвезда, която преди години стана световноизвестна първо с ролята си във филма "Лоис и Кларк" като приятелка на Супермен, вече от много време се храни доста оскъдно и най-често само с плодове, зеленчуци и натурални сокове. Освен това тя прекалено много спортува. Според някои холивудски журналисти Хатчер е изпаднала в депресия, защото останалите й четири партньорки от "Отчаяни съпруги" изглеждали по-съблазнителни, по-слаби и по-млади от нея.
Обичайно Хатчер за закуста яде само една бисквита и два бадема. Става рано, тичайки, отива да спортува в близкия парк. Абсолютната мания за младост, сексапил и хубост не е от вчера и днес в Холивуд. По този път са минали Джейн Фонда, Дарил Хана, Шарън Стоун, Уинона Райдър, Памела Андерсън и други.
По сп. "Воаси", Франция

С любезното съдействие на Лечител.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator