Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаДиетата на Бионсе
Диетата на Бионсе

Прочутата екзотична и хубава поппевица Бионсе признава, че за нейния чар и виталност решаваща роля играят здравословният й начин на живот и особено природообразното хранене. За свои песни тя е носителка на редица награди, включително и високопрестижната "Грами".
Наскоро тази красавица призна, че един от нейните консултанти в храненето е и японският диетолог д-р Уилкос. "Неговият съвет е да топим калории, без да се ограничаваме - казва Бионсе. - Мога да хапвам в големи количества ябълки, сливи и ананас и изобщо плодове с доста пектин. Това ме засища и утолява глада ми. Японското рибно ястие суши също влиза в менюто ми, както и различни деликатеси от водорасли, соя, ориз, птиче месо и зелени зеленчуци."
Певицата пие и по малко червено вино и се налива в големи количества със зелен чай. Той не само избистря тена, но засилва имунната система и противодейства срещу появата на ракови клетки, действа благотворно на отделителната система и подобрява функционирането на стомаха.
Бионсе не докосва храни като консервираните и тези, които се приготвят в заведенията за бързо хранене с много мазнина, сол и захар. Червените меса и сладкишите също си ги е самозабранила. Млечните продукти е заменила със соеви изделия.


www.doctorbg.com




 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator