Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаКралската диета на Елизабет II
Кралската диета на Елизабет II

Колко е утeшително! Значи и коронованите глави си имат неприятности с фигурата. Кралица Елизабет Втора, която неизменно налага желязната си дисциплина при всички житейски ситуации, също си има излишни тлъстини по корема и хълбоците. И в нейните вени холестеринът расте. Последицата е, че дворцовите лекари са предписали на кралската особа кралска диета. Ето главните правила на хранене, които бихте могли да спазвате и вие.

На закуска – портокалов сок, плодове и филийка препечен хляб.
На обяд – салата с пуйка или морска риба.
Със следобедния чай – хрупкави бисквити с портокалов конфитюр.
На вечеря – парен зеленчук с малко настърган кашкавал.
Между главните хранения – по избор сурови моркови, резенчета краставица или домати.

Опитайте се да спазвате диетата на английската кралица. Ще отслабнете седмично по един килограм и след време ще заприличате на приказните принцеси.

doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator