Начало
НачалоБодибилдинг и фитнесФитнес програми и диетиМеню за състезаващ се билдър
Меню за състезаващ се билдър

Doctorbg.com продължава да предлага на Вашето внимание диетите, препоръчани от известния победител в състезанието "Мистър Олимпия" Франко Колумбо. Като професионалист, той отлично знае, че правилното хранене е от съществена важност за предствянето на подиума.

Следното меню се препоръчва за билдъри с ендоморфен тип тяло - такава, при което има бърза загуба на мазнини и изобщо бърз метаболизъм. Подобен хранителн режим обаче трябва да се комбинира с прием на качествен протеин под формата на хранителна добавка.

Закуска:

Три яйца, ананас, 1 таблетка солна киселина, чаша кафе или вода

Обяд:

Салата, риба (колкото ви се яде, но не пържена), 2 таблетки солна киселина, вода

Вечер:

Салата, риба, 2 таблетки солна киселина, чаша вино

Забележка: 30 минути преди тренировка яжте 300-400 гр. плодове (най-препоръчително банани).

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator