Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаБърза диета
Бърза диета

По принцип трайната загуба на излишни мазнини изисква комплексни усилия. Най-добрия начин за отслабване е да бъдат комбинирани разумен хранителен режим и редовна физичка активност. Някои жени обаче нямат търпение или воля за дълги и психически-уморителни диети. В дневното меню на предлаганата от нас диета се съдържат само по 800 ккал. Така в кратък срок ще изразходвате доста от натрупаните излишни мазнини в тялото си. В никакъв случай обаче не трябва да продължавате поддържането на този режим повече от 3 дни, тъй като организмът ви ще се изтощи и ще се изложи на редица здравословни опасности.

Ден 1:
Закуска: 250 гр. краставици, 1 варено яйце и филийка пълнозърнест хляб; кафе или чай без мляко и захар.
Обяд: Салата от 1 зелена и 1 червена чушка, 1 домат, 50 г варена царевица, малка главичка лук, няколко листа магданоз. Подправете я с лимонов сок, сол и черен пипер. Прибавете към порцията и едно варено яйце.
Вечеря: Сварете един малък пилешки кренвирш и го гарнирайте с 250 гр караставица, 1 домат, копър и лук. Посолете и полейте с лимонов сок и 1 с.л. соев сос. Изяжте и филийка пълнозърнест хляб.

Ден 2:
Закуска: Върху две тънки филийки ръжен хляб намажете на тънко маргарин и поставете резенчета домати (200 гр). Поръсете отгоре 1 с.л. извара.
Обяд: 250 гр. пъпеш нарежете на резенчета. Прибавете 30 гр. шунка, нарязана на тънко.
Вечеря: Задушете 100 гр. свинско филе с малко вода, щипка сол, черен пипер и лимонов сок. Извадете месото и го нарежете на резенчета. В останалия сос задушете 1 зелена и 1 червена чушка и подправете с клонче босилек.

Ден 3:
Закуска: 300 гр. плодове според сезона (без банани и сини сливи ) залейте с
половин чаена чаша прецедено кисело мляко.
Обяд: Една зелена салатка накъсайте на едри парчета. Прибавете 1 домат и половин чушка, нарязани на едро и задушени в малко подсолена вода. Сложете в салатата и 50 гр. задушено или печено месо.
Вечеря: Задушете за 15 мин.в малко вода и 1 с.л. олио 100 г печурки. Направете ги на салата с 50 гр. варена царевица, 1 чушка, малка главичка лук, 150 гр. краставици и 100 гр. настъргана бяла ряпа. Подправете я с лимонов сок, черен пипер и магданоз.

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator