Начало
НачалоБодибилдинг и фитнесФитнес програми и диетиДиета за средностатистически билдър
Диета за средностатистически билдър

Както doctorbg.com вече Ви обеща, на сайта ще можете да намерите препоръките и хранителните режими на мистър Олимпия Франко Колумбу. Диетите са преведени от книгата "Bodybuilder’s nutrition" на прочутия силов атлет.

Диетата, която Франко Колумбу препоръчва за средностатистически билдър, който тренира 5-6 пъти седмично по около 1 час е следната:

Сутрин:

2 яйца (независимо какво приготовление); филия хляб; чаша портокалов сок или цял сезонен плод; чаша кафе и чаша вода.

Обед:

Половин пиле или калорийната му равностойност от друг вид месо; варен картоф или купичка макарони без сирене; чаша бира или вино

Следобедна закуска:

Плодове и ядки или семена

Вечеря:

Риба (на корем), но при условие, че не е пържена; зеленчукова салата, чаша бира, вино или вода.

Утре в сайта doctorbg.com ще откриете какво препоръчва Франко Колумбу на несъстезаващи се билдъри, които тренират от 3 до 6 пъти седмично по над 1 час.

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator