Начало
НачалоБодибилдинг и фитнесФитнес програми и диетиОчаквайте диетите на Франко Колумбу
Очаквайте диетите на Франко Колумбу

От средата на м. април doctorbg.com ще публикува поредица от фитнес диети, препоръчани от легендарния Франко Колумбу.

Франко Колумбу е известен във фитнес средите като дългогодишен приятел на Арнолд Шварценегер. Роденият в Ололай, Сардиния бодибилдър е двукратен носител на приза Мистър Олимпия (1976 и 1981 г.), веднъж е обявяван за най-силния мъж на планетата и притежава серия от световни рекорди по вдигане на тежести.

В своята дългогодишна кариера Франко Колумбу е достигнал до много заключения по отношение на правилното хранене, като ги е обобщил в книгата си "Хранененто на бодибилдърите". Изданието в книжния си вариант се предлага само в Америка, но doctorbg.com ще Ви предостави откъси и специални диети от колекцията на Франко. Надяваме се да Ви бъдем полезни в стремежа да постигнете съвършенство на духа и тялото.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator