Начало
НачалоБодибилдинг и фитнесПолезни съветиСъветите на Рони Колман
Съветите на Рони Колман

"През годините получих многобройни въпроси по отношение на храненето и по-точно как да се трупа чиста мускулна маса. Мускулният растеж може да се окаже труден и болезнен за някои, но аз съм открил, няколко факта, които могат много да помогнат в това отношение...

1. Яж, яж и накрая похапни

2. За да увеличиш силата и масата си опитай да ядеш от 4 до 6 пъти дневно. Избирай храни от всички групи, включи повече картофи, ориз, плодове и зеленчуци.

3. Увери се, че ядеш достатъчно. Нисколипидната диета и необработените храни са за добри, но няма да ти помогнат да увеличиш мускулите си. Мазнините доставят допълнително калории, мастно-разтворими витамини A, D, E и K и градивни материали за някои важни хормони, които ускоряват и стимулират мускулния растеж. Апропо, не е разумно и да се злоупотребява и с мазнините.

4. Следи теглото си. Мери се всяка седмица за да видиш дали си на прав път и ако не – помисли какви нови ходове трябва да предпиремеш.

5. Накрая, но не на последно място – продължавай да тренираш здраво. Запомни, че мускулната маса не се появява за един ден."

Източник: официален сайт на Рони Колман

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator