Начало
НачалоЗдравословно храненеДиети из нетаДиетата на Синди Крауфорд
Диетата на Синди Крауфорд

Закуска: плодова салата от пресни екзотични плодове (манго, киви, ананас) и голяма чаша минерална вода.
Обяд: порция суши, зелен чай и минерална вода.
Вечеря: печено пиле без кожата, зелени зеленчуци, варени на пара, чаша шампанско.
Коментарът на Синди:
"В зависимост от предлаганите плодове на пазара замествам екзотичните плодове с банан или няколко резена ябълка. След такава закуска съм сигурна, че до обяд няма да ми прималее. Пия вода, защото не обичам кафето, но вие можете да пиете. То не съдържа калории.Сушито е моето любимо ядене и аз го допълвам с нелющен ориз, както и всички видове риби. Ако минералната вода ви се струва блудкава, правете като мен - сменяйте често марката. Ще се уверите колко различни са вкусовете й. Що се отнася до пилето, което ям без кожа, за да не ми омръзне – поливам го със сос на доматена основа. Шампанско – защо не? От време на време си го позволявам за хубаво настроение! Освен това една чаша не крие никакви рискове.
Забележка: Шампанското е много калорична напитка!".
Забележка на doctorbg.com: Препоръчаната диета от Синди е неприложима за жени, които досега не са били на диета. Подобен хранителен режим може да стресира организма и да има обратен ефект (защото едва ли има жена на този свят, която да може да издържи дълго на толкова нискокалорична и еднообразна храна). Все пак, ако решите да я приложите, купете си и ефервесцентни витамини и си позволявайте ядки всеки път, когато огладнеете "предсрочно".

източник: интернет

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator