Начало
НачалоЗдравни новиниНа фокусСмяната на здравния министър ще промени ли нещо в здравеопазването
Смяната на здравния министър ще промени ли нещо в здравеопазването 25 април 2008

Отговорът е "Kатегорично Не!!!"

Защото, за да се направят реформи и промени, трябва най-напред да се остойностят цените на здрaвните услуги, да се направят законови промени, които да освободят пазара на здравни услуги и да се промени начинът и обемът на финасиране на медицинските дейности. Това разбира се не може да стане за една година, а и липсва воля за каквито е промени при така ограничения здравен ресурс.

Източването на здравната каса с фиктивни пациенти и диагнози ще продължи дотогава, докато не се престуктурира и демонополизира здравната каса и министерството. Колкото и пари да се налеят в сегашната система, те ще изтекат към т.н. болници - галеници и към фармацевтичните компании.

д-р Красимир Шопов

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator