Начало
НачалоЕстетична медицинаВраговете на идеалния бюст
Враговете на идеалния бюст

1. Неподходящият сутиен
Ако е прекалено тесен , се врязва в кожата и нарушава кръвообръщението. Прекалено широкият пък много лошо поддържа гърдите. А от сутиен не бива да се отказват представителкте и на много малки бюстове.

2. Спортът
Подскачането на гръдта по време на спортни упражнения води до разтягане на тъканите и по-специално на съединителната тъкан. Затова е силно препоръчително да се използват специални спортни сутиени.

3. Скоковете в теглото
Когато започвате радикална диета, мазната тъкан в областта на гърдите е една от първите, които се разграждат. Така бюстът може да „отслабне”, но и също така и да увисне

4. Горещите вани
Противопоказана е високата температура за областта на гърдите. Горещата вода предизвиква загуба на тонус. Ако все пак сте любителка на горещата наслада на ваната, ограничете го във времето, до 10 минути.

5. Лошата стойка
Постоянното прегърбване не добавя красота, а прави точно обратното. Опитвайте се да вървите изправени.

6. Преките слънчеви лъчи
Кожата на гърдите е по-чувствителна от останалата кожа по тялото. Дори от тази на лицето. За кожата на гърдите ултравиолетовите лъчи са наистина пагубни. В областта около деколтето се появяват петна. Затова внимавайте при излагането на слънце и постигането на завиден тъмен загар. Същото изберете подходящ защитен крем за тази зона.

7. Бременността и кърменето
След бременността и кърменето гърдите губят своята еластичност. Появяват се стрии. Но ако се грижите от рано и последвателно за тях, ще предотвратите щетите до минимум.


Вижте още:

Диета за красив бюст

Естетични операции на бюста

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator