Начало
НачалоЗдравни новини05.12. - международен ден на доброволеца
05.12. - международен ден на доброволеца 05 декември 2007

Международният ден на доброволеца (05.12.) ще бъде отбелязан за 22-ри пореден път с различни прояви в страната. На тази дата през 1985 г. ООН приканва правителствата и неправителствените организации във всички страни да изкажат уважението и благодарността си към доброволците и да дадат по-голяма гласност на дейността им.

Българският червен кръст (БЧК) ще ангажира вниманието на обществеността с доброволната дейност на десетки хора от всички възрасти, като акцентът ще е във Враца, Пловдив, Русе, Стара Загора, Добрич, Цар Калоян. В София от 13.00 до 15.00 часа доброволци на столичната организация на БЧК ще раздават информационни брошури за доброволчеството на клиентите на седемте хипермаркета "Billa".


Вижте още:

БЧК и Сръбския Червен кръст подписаха споразумение за сътрудничество

Злоупотреби с името и знака на БЧК


www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator