Начало
НачалоЗдравни новиниБЧК и Сръбския Червен кръст подписаха споразумение за сътрудничество
БЧК и Сръбския Червен кръст подписаха споразумение за сътрудничество 15 октомври 2007

  На 5 октомври Българския и Сръбския Червен кръст /СЧК/, подписаха споразумение за сътрудничество в областта на социално-здравната политика, подготовката и оказването на помощ при бедствия, младежките програми, организационното развитие, разпространението на международното хуманитарно право, бежанско-мигрантската дейност, водното и планинското спасяване.

Представителите на Сръбския Червен кръст се срещнаха с директорите на дирекциите в Секретариата на НС на БЧК и обсъдиха възможностите за обмяна на опит в отделните червенокръстки дейности.

Проф. д-р Драган Радованович, председател на Сръбския Червен кръст /СЧК/, сподели своето намерение подписаното споразумение „да не остане само на хартия”, а действително да доведе до взаимна полза за двете дружества в тяхното по-нататъшно развитие. Особен интерес представителите на СЧК проявиха към сътрудничеството в областта на организационното развитие и дискутираха възможностите за създаване на партнъорски взаимоотношения на местно ниво между сръбски и български регионални структури на Червения кръст.

www.doctorbg.com

 

Бюлетин
   
   
Начало |  За нас |  Условия за ползване |  Реклама при нас |  Контакти  
© 2007 ДокБГ ООД Всички права запазени. Съдържанието публикувано в doctorbg.com е изцяло за Ваша информация и не трябва да се приема като заместител на медицинска консултация при Вашия личен лекар или друг специалист. Винаги трябва да търсите съвет от Вашия личен лекар преди да предприемете нов фитнес режим или да започнете да спазвате диета. С използването на doctorbg.com Вие декларирате че сте запознати с условията за ползване, правата и отговорностите. ДокБГ ООД не носи отговорност за съдържанието на който и да е сайт достигнат чрез външни препратки от doctorbg.com
 
Free Sitemap Generator